Opplev soloppgangen i ’Perlen blant kystbyene’ slik Edvard Munch så den! På denne tiden i desember er soloppgangen som den var da Munch malte den i kunsverket ’Solen’. Start dagen med opplevelsen av soloppgang der Munch hadde sitt uteatelier, etterfulgt av en Munchvandring i Kragerøs gater.

Helgen byr også på kulinariske opplevelser, museumsbesøk med bl.a. omvisning i Munch utstillingen ’Kragerø var mig god’.

Du bor midt i sentrum, og kan velge mellom historiske Victoria Hotell der Edvard Munch selv har vært gjest, eller Kragerø Hotell som åpnet sine dører tidligere i år og raskt har blitt en favoritt blant mange av Kragerøs gjester.

Program

Fredag 4/12

-Ankomst

Lørdag 5/12

Kl 9:00 Katja Aarflot fra Kultur-kameratene tar dere med for å oppleve soloppgangen på ‘Skrubben’ der Munch malte ‘Solen’. Deretter går dere på en Munchvandring i gatene der han malte flere av sine verk fra Kragerø.

Kl 10:30 Visning av en kort Munchfilm på Verven Restaurant, med påfølgende deilig brunsj.

– Etter brunsjen blir det mulighet for å handle i Kragerøs hyggelige julegater, besøke gallerier eller oppleve Kragerøs vakre skjærgård. Hurtigbåten ‘Perlen’ går fra fergeleiet kl. 16:15 og er tilbake i Kragerø kl. 17:15 for de som ønsker en tur til Jomfruland og tilbake. Dette er en flott og behagelig måte å se skjærgården på vinterstid (ikke inkl. i pakkeprisen).

Kl. 19:00  Toretters middag hos Haven Restaurant. Maten er inkludert, drikke kommer i tillegg.

Søndag 6/12

– Utsjekk.

Kl 11:00 besøk til Berg Kragerø Museum*

Besøket på museet inkluderer;

  • Omvisning kl 11 i Munchutstillingen ‘Kragerø var mig god’
  • Omvisning i Lystgården
  • Inngang til de faste utstillingene «Yrke og Virke» om yrker i Kragerø gjennom tidene bl.a seilskutetid, is eksport, Tangen verft mm.

Museet er åpent fra kl 11-16 og har også kafé (kaffe/te/brus/scones/vafler/kaker/is) og museumsbutikk (leker, bøker, souvenirer mm.)

*meld fra på forhånd hvis du har behov for transport til Berg Kragerø Museum. Museet ligger utenfor Kragerø sentrum, og pris på transport inngår ikke i pakkeprisen

Sjekk ut Berg-Kragerø Museum på Facebook

-Hjemreise

Hotellalternativer:

Victoria Hotel i Kragerø

Bo rett på bryggekanten i hjertet av Kragerø på hotellet der Edvard Munch selv har vært gjest! Velg mellom dobbeltrom, eller “munchsuite” med sjøutsikt og balkong hvor man kan se soloppgangen på søndag bak Øya. Frokost er inkludert.

www.victoriahotel.no

Kragerø Hotell AS

På Kragerø Hotell sover dere godt mitt i byen ved Lilletorvet i Kragerø sentrum, med utsikt over bybrua og blindtarmen.

Velg mellom dobbeltrom eller leilighet. Enkel frokost på hotellet er inkludert.

www.kragerohotell.no

Pris

Pakke for 2 personer med dobbeltrom på Victoria Hotel eller Kragerø Hotell 3998,-

Pakke for 1 person med dobbeltrom på Victoria Hotel eller Kragerø Hotell 3198,-

Pakke for 2 personer med ‘Munch suite’ på Victoria Hotel eller leilighet på Kragerø Hotell 4798,-

Pakke for 1 person med ‘Munch suite’ på Victoria Hotel eller leilighet på Kragerø Hotell 3998,-

Link til arrangement på Facebook