Kultur-kameratene presenterer sommeren 2016

Her finner du programmet:

Torsdag 21. juli og torsdag 28. juli kl 17.00:

«Munch, Ibsen og det norske grunnfjellet»

kultur-kamerateneBli med på en vandring i Kragerø og omegn med Munch i sekken, Ibsen på rams og det norske grunnfjellet under fotsålene! Vi ser på linjene mellom de store kunstnerne og landskapet som formet og påvirket dem. Fremmøte og billettsalg i Kittelsenhuset.

Pris kr. 200,- (halv pris for Kultur-kamerater) inkl.forfriskninger underveis. Turen tar tre timer. Ta på gode sko og godt humør!

Medvirkende: Kristin Rangnes, Karl Holte Aarø, Jørgen Haave og Katja Aarflot. Prosjektet er støttet økonomisk av Kragerø kommune, Telemark Fylke og Kragerø Sparebank, og er blitt til i et faglig samarbeid mellom Geoparken, Telemark Museum og Kultur-kameratene.

Se arrangementet på Facebook

Lørdag 30. juli, søndag 31. juli og mandag 1. august kl. 20.00:

«Terje Vigen»

Karl-AaroVelkommen til en stemningsfull kveldsforestilling i Kittelsen- huset. Karl Holte Aarø og Magnus Dobbedal fremfører Ibsens berømte dikt «Terje Vigen»med spesialkomponert musikk, ispedd personlig formidling i Kittelsens barndomshjem.

Holte Aarø trekker linjene fra sin rolle som Theodor Kittelsen fram mot Ibsens mesterverk.

Billetter kr. 200,- (halv pris for Kultur-kamerater) forhånds-
selges i Kittelsenhuset. Forestillingen varer en time. Forfriskninger
serveres på tunet en halvtime før forestillingen. Kun få billetter, førstemann til mølla!

Se arrangementet på Facebook

Torsdag 4. august kl. 19.00:

«Munch ut av hvelvet»

munchEn kulturhistorisk reise gjennom Munchs kunstnerskap, og levende formidling av hans forhold til Kragerø. Vi starter med en drink på verandaen og nyter sjøutsikten mens vi får formid- let Munchs Kragerøhistorie av Katja Aarflot. Etter dette går vi inn i bankens nye, flotte konferansesal og ser filmen «Let the scream be heard», en internasjonal dokumentar om Edvard Munch laget av Dheeraj Akolkar og Nordic Stories. Etter filmen blir det anledning til å stille spørsmål til Katja Aarflot som jobbet som researcher på filmen.

Pris kr. 200,- (halv pris for Kultur-kamerater) inkl. forfriskninger underveis. Billetter selges i døra (førstemann til mølla). Prosjektet er et samarbeid mellom Kragerø Sparebank og Kultur-kameratene.
Sted: Kragerø Sparebanks, inngang Løkkebakken. Arrangementet varer 2 timer.

Se arrangementet på Facebook

Kultur-kameratene

Vi er bindeleddet mellom mennesket og kulturopplevelsen